CH88 stoel van Hans J Wegner bevestigt oosters accent

Lees verder Icon

 Victors Design Agency

Het Japanse bedrijf TAKII SEEDS werd in 1835 opgericht in Kyoto, één van de bakermatten van de van de zaadindustrie in Japan.  TAKII SEEDS exporteert sinds 1920 overseas en is één van de toonaangevende bedrijven in zijn sector.  

Een van de Takii Seeds afdelingen ligt in de regio Kanto, een deel van Groot-Tokio. Het "Takii de Kanto" gebouw is bekleed met grijze natuursteen, het dak lijkt te zweven boven de muren, en de glazen gevel zorgt voor transparantie en licht.

Eén van de meest indrukwekkende ruimtes is de lobby en de kantine voor bezoekers op de derde  verdieping. Het meubilair in deze ruimte is organisch met ronde tafels en 4 stoelen.  De Wegner stoelen CH88 bevestigen het Oosters accent van dit bedrijf.  

Vanuit de kantine is er een mooi uitzicht op buiten met de tuin. Vloeren lopen tot tegen de vensters die met hun gekartelde lijn zorgen voor uiteenlopende hoeken en verminderde reflecties.  

Locatie: Tsukuba-shi Ibaragi, Japan. Architect: r-session Inc. Mr Masayoshi Setogawa, Mr. Toyohito Hirai. Meubelen: CH88 eik gezeept, lederen zit in Thor 301 zwart, frame in roestvrij staal. Categorie: restaurants 

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Hospitality
Referentie: CH88

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics