Castor in Beveren-Leie kiest voor Beetle

Lees verder Icon

 Victors Design Agency

De op het eerste gezicht koel ogende gevel van restaurant Cas-tor in Beveren Leie (West-Vlaanderen, deelgemeente van Waregem) ziet er indrukwekkend uit door de combinatie van beton met hout: een realisatie van Woodface i.s.m Roel Vandebeek. Deze mooie gevel is de voorbode van een bijzonder stijlvol, gezellig en warm interieur, waarbij de Beetle chairs van GUBI perfect tot hun recht komen. Meer zelfs: ze dragen structureel bij tot de gewenste zakelijk-warme sfeer. 

De voormalige souschef en rechterhand van Peter Goossens van het Hof van Cleve, Maarten Bouckaert & zijn echtgenote Stefanie Vandewalle startten begin dit jaar hun eigen zaak Cas-tor.  De naam "Castor" komt van het Latijnse "bever", en verwijst naar de locatie (Beveren Leie).

Bouckaert werkte 6 jaar bij Goossens, en deed daarvoor ervaring op bij Hostellerie St. Nicolas (Elverdinge), The Fat Duck (London) en De Karmeliet (Brugge).  Cas-tor is een welgekomen verrijking in het restaurant aanbod: een échte aanrader! 

Graag danken en feliciteren wij de eindklant, architecten en de interieur adviseurs voor het vertrouwen en hun goede keuze.  We wensen Dhr. & Mevr Bouckaert - Vandewalle & Team alle succes toe.  

Copyright pictures: Kristiaan Dekeijser 

Categorie: Restaurants
Referentie: Castor Beveren Leie

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics