Waarom voor Victors kiezen?

Hebt u, net als wij, een hart voor design? Dan bent u hier op uw plaats: ons agentuurbedrijf Victors Design Agency verdeelt op heel selectieve basis hedendaagse designmeubelen, -objecten en -verlichting. Ons motto? Design met een hart voor een mooiere wereld…

Victors Design Agency

Ons team

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Rik Huybrechts

Kris Pieters

Zaakvoerder

+32 473 36 02 33
Mail Kris

Charlotte De Kesel Victors Design Agency Copyright: Rik Huybrechts

Charlotte De Kesel

Sales back office

+32 9 282 09 21
Mail Charlotte

Missie

"Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij". Agentuurbedrijf Victors* is actief in de selectieve distributie van hedendaagse, tijdloze interieurproducten – in België als Luxemburg. Victors focust vooral op professionelen met een hart voor design, feeling voor goede smaak, en oog voor detail – kortom: ‘good taste professionals’ die beseffen dat mooie en goede producten het resultaat zijn van non-stop investeringen in productontwikkeling, vormgeving, materiaalstudie, enzovoort.

* Victors: afgeleid van het Latijnse victor (= (over)winnaar).
Tevens de tweede naam van oprichter Kris Pieters.

Victors werkt samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten en merken, die net als wij de ‘regels van hun hart’ volgen. Wij vormen het verlengstuk en tussenstation van deze bedrijven, en creëren een toegevoegde waarde op vlak van distributie en service.

Samen met de Victors-partners – retailers, (interieur)architecten, studiebureaus, facilityen projectmanagers, … – dragen we bij tot een geheel dat meer is dan de som van de delen: een mooiere en betere wereld. Een heel nabije wereld ook, want het gaat heel concreet over uw woon- en werksfeer….

Contacteer ons

Altijd de laatste catalogus prijzen en fiches op onze drive

Victors werkt met Dropbox & Google drive voor het delen van prijslijsten, technische documenten en meer.

Vraag toegang aan

Victors Design Agency - Altijd de laatste catalogus prijzen en fiches op onze drive
Contacteer ons

Sterk en persoonlijk partnership

Victors verdeelt hedendaagse en vaak exclusieve designproducten Wij zoeken altijd nieuwe boeiende partnerships met professionals uit de sector. Geïnteresseerd? Laat iets weten!

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.