Welke barstoelen genieten jouw voorkeur?

Eén zelfde, strakke keuken (Minus, Poperinge) met plek voor 2 aan de keukenblok. En keuze uit 2 verschillende barstoel modellen: de “ronde” CH58 van Hans J Wegner, collectie Carl Hansen & Son en de Grace barstoel, met korte rug, collectie Swedese. Welke geniet jouw voorkeur?

Lees verder Icon

Grace barstool zwart hout lederen zit zithoogte 63 cm of 79 cm Victors Design Agency

De GRACE barstoel in de Zweedse collectie SWEDESE is zowel eenvoudig als geniaal: de massieve poten vloeien elegant over in de smalle rugleuning. Het resultaat is een elegante én comfortabele barkruk, gemaakt in de houtsoorten essenhout en eik (al dan niet gebeitst). De lederen zit in een extra optie. Ook deze barstoel is standaard verkrijgbaar in 2 zithoogtes: 63 cm en 79 cm.

De barstoel CH58 (zithoogte 68 cm - foto) en CH56 (zithoogte 76 cm) werden door Hans J Wegner ontworpen in 1985 , en waren oorspronkelijk enkel via de Bulthaup keukenverdelers te verkrijgen. Vandaag maakt deze degelijke, massief houten barstoel - gemaakt in eik of notelaar, zit in leder en voetsteun in roestvrij staal - standaard deel uit van de Deense collectie Carl Hansen & Son. Foto: eik zwart met leder zwart

In de “Grace familie” - een ontwerp van de Zweed Stefan Holm - vind je naast de Grace barkruk tevens de houten, stapelbare Grace stoel, al dan niet met (korte armleuningen). In de Scandinavische thuislanden is Grace een bijzonder populair model, zowel in de residentiële- als de project markt.
 

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Residentieƫl
Referentie: barstoelen voorkeur

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics