Patricia Urquiola met Coedition in modeboetieks Max Mara en Chanel

De MAX MARA shop in hartje London heeft gekozen voor de zetels  ALTAY, een ontwerp van Patricia Urquiola voor het Parijse huis COEDITION.  Maar ook het Franse modehuis CHANEL koos voor zijn boetieks in Saint Tropez en Courchevel voor de ALTAY. De keuze voor ALTAY - gemaakt in massieve beuk en neutraal zwarte uitvoering met geitevel van Mongolië - is te danken aan de karaktervolle verschijning, die bovendien voldoende neutraal is, en zo de tands des tijds probleemloos doorstaat...

Lees verder Icon

Altay in Chanel boetiek Paris Victors Design Agency

ALTAY - een ontwerp van Patricia Urquiola uit 2014 - is in collectie als éénzit lounge - al dan niet in leder, met Mongolisch geitevel (zwart of wit) of gestoffeerd - als canapé (lengte 190 cm) én als eetkamerstoel ( lederen zit). In dezelfde collectie is er ook een bijzet tafeltje in massieve beuk (zwart, wit of coral top).

Patricia Urquiola (°1961 in Madrid) ontwierp daarnaast ook de LUNA kast voor COedition...  een uitgesproken design (you like it or not) dat Victors eerder exposeerde op Interieur, Kortrijk (2018), en op vandaag ook te zien is bij Design Oostende.

COEDITION nodigt u alvast graag uit op zijn stand in Milaan tijdens het Salone del Mobile, Hal 16 stand E35

Categorie: Showrooms
Referentie: Patricia Urquiola met Coeidition in Max Mara en Chanel

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics