Swedese meubelen bevestigen in VOLVO showrooms...

"The Volvo Retail Experience" (VRE) is de naam van het retail concept dat VOLVO enkele jaren terug lanceerde en tegen eind 2020 afgerond zal zijn. Doel hierbij is om VOLVO als Scandinavisch merk - met zijn positieve associaties - te verbeteren en te bevestigen... en dit als element uit de VOLVO Corporate Identity. Zo kregen o.m. alle Volvo showroom (letterlijk) een venster tussen de showroom en de werkplaats zodat klanten zich meer persoonlijk betrokken voelen bij - en zicht hebben op - het onderhoud van hun wagen....

Lees verder Icon

Swedese ibarstoelen wit leder in Volvo showrooms.  Victors Design Agency

Vanuit deze nieuwe visie werden alle VOLVO showrooms wereldwijd heringericht en hermeubeld. Volvo koos daarbij bewust voor o.m. de meubelen van de Zweedse fabrikant SWEDESE en het DEENSE Carl Hansen & Son. 

Zo vinden we in de meeste VOLVO showrooms de HAPPY barstoelen en MADISON sofa van SWEDESE. Net als de Smiley Chair (CH07) en Wishbone Chair (CH24) van Carl Hansen & Son.  Beide merken belichamen een aantal gemeenschappelijke waarden die ze met Volvo delen: tijdloos, duurzaam, ecologisch bewust, kwalitatief. Samengevat: "good taste, durable design".

Geen toeval dat ook het Victors sales team zich met Volvo wagens verplaatst... 

 

 

 

 

Categorie: Showrooms
Referentie: Swedese Volvo

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics