Wishbone eindejaars actie: 8 nieuwe trendkleuren - special price

De 110e verjaardag van Carl Hansen & Son op 28 Oktober 2018 was het perfecte moment voor de officiële lancering van de iconische CH24 (Wishbone Chair) in 8 nieuwe trendkleuren. En dit tegen de bijzonder interessante prijs van 575 Euro BTW inclusief. Deze CH24 in 8 nieuwe kleuren zijn (slechts) tot 31 december 2018 exclusief verkrijgbaar bij 19 deelnemende Carl Hansen & Son Retail Partners: klik hier voor het overzicht. 

Lees verder Icon

8 nieuwe trend kleuren voor de iconische Wishbone chair (CH24)  Victors Design Agency
maandag 29 oktober 2018

Deelnemende retail partner dealers aan deze tijdelijke actie (tot eind dec. 2018) hebben ook toegang tot speciale condities op de CH24 in enkele meer klassieke uitvoeringen: vraag er naar... 

De 8 nieuwe trendkleuren worden gecatalogiseerd onder 2 kleur thema's: Russet & Blues en Harmony. De Russet & Blues reeks brengt aardse kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur in zijn dominante aanwezigheid in het interieur.  Hun namen spreken voor zich: navy bleu, rosy blush, russet red en deep burgundy.

Binnen het kleur thema Harmony werd het kleurenpallet ontleend aan het platteland met zijn bossen en stranden. Met fris groen, en meer softe kleuren: oyster grey, forest green, midnight blue en deep olive

Hans J Wegner ontwierp de CH24 - ook bekend als Y-chair of Wishbone chair - reeds in 1950. Deze stoel is sinds die tijd zonder onderbreking in productie bij Carl Hansen & Son, en is te vinden in talrijke musea en designcollecties over de ganse wereld. Op vandaag produceert Carl Hansen & Son jaarlijks nog meer dan 40.000 Wishbone chairs, waarbij de Scandinavische "thuismarkt" nog steeds de grootste afnemer is, gevolgd door Japan en de VS. Ook in België kent de CH24 een goede afzet en wordt het model bevestigd in zijn bestaansreden door de talrijke referenties en appreciatie van architectuur- en design liefhebbers.

Met de aankoop van de CH24 haalt de consument een iconische, elegante stoel in huis die de tand des tijds moeiteloos doorstaat, en een natuurlijke elegantie toevoegt aan het strakke en hedendaagse interieur.  Tot 31 december 2018 te koop aan de uitzonderlijke prijs van 575 Euro (BTW inclusief): dit is hét moment bij uitstek!

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics