Ontdek COEDITION op de interieur biënnale in Kortrijk

Er zijn nog steeds leuke “découvertes” te doen op de tweejaarlijkse, "Belgische hoogmis van hedendaags design”, de interieur biënnale in Kortrijk (van 18 tot 22 Okotobr 2018, Xpo Kortrijk): het Franse merk COEDITION wordt in primeur voor de Belgische markt voorgesteld...  

Lees verder Icon

Altay arm chair, Patricia Urquiola, COEDITION  Victors Design Agency
dinsdag 16 oktober 2018

COEDITION werd geboren in de schoot van de bezielers van het destijds bekende Franse merk Artelano, en dit in een “COllaboration” tussen de Parijse familie Coriat en de Franse meubel retailers familie Silvera. COedition brengt dan ook, enerzijds, historisch relevante design producten van Artelano, zoals vb. de eerste meubelontwerpen van de intussen bekende Patricia Urquiola. En anderzijds brengt het merk nieuwe creaties van jonge ontwerpers, zoals vb het eerste meubelontwerp van de ondertussen vermaarde Michaël Anastassiades. 

In de ziel van COedition is dit merk gebouwd rond “COllaborations”, zowel met fabrikanten als ontwerpers als verdelers. Alle meubelen van de collectie worden bij de “grote huizen” in Noord Italië gemaakt... dezelfde ateliers waar ook de bekende Italiaanse prestige merken fabriceren (100% Europese kwaliteit productie)

COedtion werkt samen met prestigieuze designers zoals Marco Zanuso Jr., Olivier Gagnère, Rodolfo Dordoni, Patrick Jouin, Shin Azumi, etc. Art director van COedition is Luca Nichetto... naast enkele meubel creaties realiseerde hij ook de pas geopende, leuke Parijse showroom (7 de arrondis.) van COedition.


Onze favoriete meubelen? De ALTAY van Patricia Urquiola die je terug vind in de meeste Franse boetieks van Chanel. En de STAR reeks van Olivier Gagnère

In Kortrijk toont COEDITION (www.coedition.fr) een selectie van producten in een inspirerende eclectische setting

Categorie: Evenementen

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics