PROP van Bertjan Pot verrassend innovatief...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 28 oktober 2014

Toen wij de PROP lampenserie voor het eerst zagen, hadden we meteen een "wauw moment"! Jawel,... er zijn weinig decoratieve toestellen die indruk op ons maken - ook al geven we toe dat we verwend zijn....  PROP is echter zo een "positieve uitzondering" want creatief vernieuwend en nooit eerder gezien. Versatile. Eenvoudig en toch apart. Opnieuw bewijst designer Bertjan Pot dat hij "out of the box" kan denken, met deze ingenieuze serie. En MOOOI bevestigt ook alweer zijn leidende positie in decoratief innovatieve verlichting.  

Min. 18 Led units per toestel - en 36 Leds of meer voor de grotere - zorgen ervoor dat de PROP meer is dan "decoratief" maar ook effectief licht geeft. Bovendien is het toestel dimbaar. Alle Led lampjes zijn gehuld in een speciaal door MOOOI ontwikkelde glas bulb, wat dit toestel bijzonder maakt. 

De PROP familie bestaat uit zowel hanglampen die rechthoekig of rond zijn en aan één zijde licht geven of dubbelzijdig verlichten. Er zijn ook vloermodellen en wand modellen: rond of rechthoekig. Kortom, voor elk wat wils. Wij kijken alvast uit naar die "licht specialisten" die hun nek uitsteken door het toestel als eersten in showroom te presenteren... :0)   

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics