Ben jij mee met het New Order programma? Start hier...

Wellicht heb je in onze vorige Victors News al gelezen dat het New Order programma van HAY iedereen verrast heeft op de professionele beurs Orgatec in Keulen (Okt. 2014). Dit komt omdat het New order programma - een creatie van Stefan Diez -  een sterk design kent, met zeer uitgebreide mogelijkheden.  HAY hertekent mee het kantoor landschap met hedendaagse oplossingen voor compactere werkplekken,... die zowel zakelijk ogen als warmte uitstralen.    

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 4 november 2014

Op vandaag zijn "basic versies" met legplanken, trays en deuren, op lengte van 1 meter (en 150 cm) reeds leverbaar en te zien in slechts enkele "early believers shops" in België.

Tafels, kabel oplossingen en accessoires zijn in volle ontwikkeling/ productie en verwacht medio 2015. Op de site www.new-order.com vind je meer info. Start hier alvast met het verwerven van basic info over het eenvoudige New Order programma door de beschikbare video's te bekijken.  En maak kennis met de eerste versie van applicator voor de samenstelling van jouw New Order.....

Wij kijken vertrouwensvol richting 2015!       

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics