Nieuwe tapijt collectie brengt natuur in huis...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 7 februari 2016

De Deense multidisciplinaire artiest Naja Utzon Popov's bestudeerde de kenmerken van hout, als creatieve vertrekbasis bij de ontwikkeling van een een collectie carpetten voor Carl Hansen & Son. Zowel de ontwerpster als Carl Hansen & Son delen een passie voor uitstekend vakmanschap, een voorliefde voor de natuur, en een diep begrip en respect voor kwaliteitsmaterialen.

De WOODLINES collectie vond zijn inspiratie in de natuur en de intrinsieke poëzie van natuurlijke materialen. Naja Utzon Popov vertelt hierover: "Ik ben opgegroeid in een gezin waar we vaak praatten over kunst en architectuur. Daarnaast spendeerden we veel tijd aan het observeren van de natuur. Mijn opvattingen over design erfde ik op vroege leeftijd van mijn grootvader en mijn beide ouders. Mens, omgeving en natuur zouden één moeten zijn: deze 3 aspecten zijn steeds verbonden doorheen de tijd, en  zijn dan ook tijdloos".  

De WOODLINES tapijten - 80 % wol en 20% katoen - worden manueel geknoopt en zijn langharig  waardoor de tactiliteit ook verzekerd wordt.  Er zijn 3 maten (80 x 220 cm - 170 x 240 cm - 200 x 300 cm) en er is keuze uit designs in zwart, wit en charcoal (grijs). Leverbaar vanaf zomer 2016. Vanaf 797 Euro + BTW.  Contacteer ons gerust. 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics