Maak nu werk van een leuk eindejaars relatie geschenk...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 6 september 2017

Het eindejaar is traditioneel het moment bij uitstek om klanten en relaties - zeker in b2b context - een leuk eindejaars geschenk aan te bieden. Als blijk van dank en waardering. En in het vooruitzicht van de toekomst. En omdat de traditionele wijn- en biermanden weinig verrassend zijn, geven wij alvast een voorzet om creatiever voor de dag te komen...

Begin alvast met een "zelf-bevraging" voor je een geschenk kiest...  Welke boodschap wil je geven? Waar wil je dat je geschenk terecht komt: op het werk of ook thuis? Welke plaats wil je innemen in het leven van je klant? Welke waarden wil je beklemtonen? Enz.

Of andersom,... evalueer enkele geschenk suggesties - zie onze foto's hierbij - door te checken hoe jij je (gewenst) imago aan dit geschenk kan koppelen? Wat zou je zélf leuk vinden om te krijgen?

Kortom, zowel de collectie GUBI als HAY bieden talrijke producten waarmee jij kan scoren. Zeker de HAY accessoires bieden potentieel als relatie geschenk, mede door het brede prijs gamma. En door nu reeds te bestellen, ben je verzekerd van een tijdige levering!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics