Nieuw: Bestlite goes black

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 27 september 2017

Dat de GUBI collectie succesvol is, wordt al te gemakkelijk toegeschreven aan de zogezegde "tijdsgeest". Immers, minstens even belangrijk zijn de snelle en degelijke ontwikkelingen van het bedrijf. Zowel met re-edities als eigentijdse creaties. In de laatste 3 jaar kende Gubi een jaarlijkse groei van 40%.

En omdat GUBI dit jaar 50 jaar jong is, lanceert het bedrijf de iconische BESTLITE collectie nu ook in brass black, naast brass en chrome. De BESTLITE licht collectie dateert uit de jaren 30 (Bauhaus)  en is alom gewaardeerd... de geschiedenis van deze lampen - ontwerp Robert Dudley Best - is zeer rijk en boeiend. Bestlite is het eerste product dat Gubi destijds in productie bracht, en behoort tot het "DNA" van het bedrijf.

De kappen van de Bestlite lampen (alle versies behalve BL9 L en XL en BL10) zijn verkrijgbaar in dezelfde, nieuwe kleur brass black, wit of "bone china". Deze laatste geniet onze voorkeur door de maximale licht verspreiding én de ogenschijnlijk contrasterende "hedendaagse antieke look".

Deze nieuwe versie brass black is leverbaar vanaf begin Dec. doch  zijn nu al bestelbaar (first in first served) via uw Gubi dealer.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics