Trio Restaurant ingericht met Deens top design...

Architectuur fanaten die Copenhagen bezoeken, zullen beslist een kijkje gaan nemen in de Axel Towers, een project van het gelauwerde, Deense architecten bureau Lundgaard & Tranberg Architecten.  Het Axel project verpersoonlijkt de Deense visie op architectuur waarbij wonen en werken vlot gecombineerd worden in de stad... met kantoren, winkels, restaurants, openbare tuinen, enz. 

Lees verder Icon

 Victors Design Agency

In de Axel Towers vinden we het TRIO restaurant terug, dat integraal ingericht werd met Deens top design.  Bezoekers zitten er comfortabel op de PK01 stoelen, een ontwerp van Poul Kjaerholm, uit 1955... zijn eerste stoel ontwerp ooit.  De lichte en elegante PK01 stoel is sinds 2017 in productie bij Car Hansen & Son. 

Daarnaast vinden we er de STAY lounge chalr - een ontwerp van Space CPH - terug, in combinatie met Gubi 1.0 tafel.  De bronskleurige BESTLITE BL7 wandlampen creëren een mooi accent op de donkere muren. 

Het frame van de PK01 stoel is gemaakt in roestvrij staal, verchroomd of zwart gepoederlakt. De zit is gemaakt in geweven 'wicker' (nieuw 2018), flag halyard (naturel of zwart) voor binnen of buiten.  De PK01 is stapelbaar tot 4 à 6 stuks.

Merk: Gubi
Categorie: Restaurants
Referentie: Poul Kajaerhlom stoel in Trio resturant

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics