Orsi: consistentie in prestigieuze referentie

Het is inspirerend en dankbaar om een hedendaags project te mogen voorstellen met een mooie mix van diverse meubelen en verlichting die Victors verdeelt. De ORSI Academy in Melle - een mooi, nieuw gebouw, zichtbaar langs de E40 richting Brussel - verwacht jaarlijks 3.500 chirurgen, van over de ganse wereld, voor een gespecialiseerde opleiding in robot chirurgie.

ORSI is het grootste training centrum voor robotchirurgie in Europa. Deze chirurgie wordt vnl. toegepast bij nier-, blaas- en prostaatkanker, alsook steeds meer in de gynaecologie. Chirurgen bekwamen zich in het gebruik van robots,... die geïnstrueerd worden met joystick en pedalen.  De chirurg ziet alles op scherm via een camera. De voordelen: minder risico op menselijk falen, nauwkeuriger werk en - voor  de patient - minder bloed verlies (en dus snellere recuperatie).

Dit gebouw werd opgetrokken met financiële steun van de Universiteiten van Gent en Leuven, de Prov. Oost-Vlaanderen, Vlaamse middelen voor investeringen in innovatie en ondernemerschap, alsook Europese steun. Het gebouw is 5.500 m2 groot, en herbergt 4 operatie units met plaats voor ruim 30 robots. Dit project wordt getrokken door uroloog Alexandre Mottrie en Dr. Geert Vandenbroucke (CEO en voorzitter RvB) 

 

Lees verder Icon

Het ORSI  gebouw langs de E40 tussen Gent en Wetteren....   Victors Design Agency

In de ORSI ACADEMY vind je een mix van meubelen en verlichting die Victors verdeelt, uit de collecties MOOOI en GUBI.  Een innovatief opleidingscentrum met wereld reputatie kiest consistent voor een inrichting op hetzelfde niveauProficiat, dank en succes.

Merk: MOOOI
Categorie: Kantoren
Referentie: Orsi: consistentie in prestigieuze referentie

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics