Welk buro geniet jouw voorkeur? We inspireren je graag...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
donderdag 6 november 2014

Met de opkomst van WiFi - weg met al de draden - mag het bureau terug in de woonkamer. Tenminste, onder strikte voorwaarden... het bureautje mag niet te groot zijn, moet esthetisch aantrekkelijk zijn en zich qua stijl naadloos in de omgeving inschrijven.... Wij inspireren je graag met keuze uit 7 verschillende, stijlvolle bureaus.  

Met als eerste de WOOD in de MOOOI collectie, een zeer mooi bureautje (100 x 64 cm) - onze favoriet - ontworpen door Marcel Wanders, en gemaakt in 3D gefineerde eik (zwart). Minimal basic style.    

Of wat vind jij van TWO TOPS SECRETARY (120 x 60 cm), tevens van MOOOI (Marcel wanders), met ruimte om spulletjes in op te bergen?  Expressive baroc style.    

De PAPER DESK (140/ 180 cm x 76) in de MOOOI collectie is dan weer compleet anders.... In de typische, herkenbare stijl van Studio Job. Pas gelanceerd tijdens het Salone del Mobile 2014. Verkies jij discreet wit? Of opteer je voor een kleurrijke werkplek? Opulent Studio Job          

In de Gubi collectie is de DESK 62 SERIE van de Zweedse architecte Greta Magnussen Grossman een tijdloze klassieker, met een historisch verhaal, want ontworpen in 1952. Amerikaanse notelaar in combinatie met zwarte glans.  Style vintage bourgeois chique.  

De gebroeders Bouroullec ontwierpen voor HAY een mooi buro dat ons spontaan terug doet denken aan onze schooltijd: de COPENHAGEN DESK CPH90 (130 x 65 cm).  In eik met top in lino.   Basic simple, honest.

Maar ook de Copenhagen Moulded Plywood Desk CPH 190 (150 x 70 cm) van dezelfde ontwerpers mag er zijn want de opstaande rand functioneert ook als kabelpassage, en biedt ook andere mogelijkheden. Functional stylish

Helemaal niet klein, en eerder prominent - en toch ook ingetogen - aanwezig is het bureau CH110 van Hans J Wegner, ontworpen in 1970, collectie Carl Hansen & Son. Het bureau meet 190 x 95 cm, en de top is gemaakt in massive eik, op een onderstel van roestvrijstaal. Voorzien van een diepe schuif. Talrijke bijzondere details. Een bureau dat respect afdwingt, ondermeer omwille van zijn eenvoud in combinatie met stijl.  Timeless exquise historical

Weet u nog wat te kiezen?                     

Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics