Wat we onthouden van de GUBi stand op Maison & Objet...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zaterdag 17 september 2016

De stand van GUBI op de September editie 2016 van de beurs Maison & Objet (Villepinte, Paris) zag er alweer sterk uit.  Wij waren onder de indruk, en geven je alvast mee wat ons impressioneerde...

1. Bourgeois-bohémien of nonchalant chic..

De identiteit van de GUBI collectie wordt steeds duidelijker: een (gespeelde) nonchalante bourgeois-bohémien stijl. Een "touch of Franse decoratie". Met zowel hedendaagse producten als re-edities die in het huidige tijdsbeeld passen. Gubi bevestigt als collectie voor mensen met karakter en persoonlijkheid, die lak hebben aan voorgekauwde interieurs (die ons mediaal vaak opgedrongen worden).   

2. Furniture is fashion is furniture...  

Tijdloze design klassiekers - neem als voordbeeld de de Modern Line Sofa van Greta Grossman, een ontwerp uit de jaren 50 - worden bekleed met hedendaagse stoffen. De duurzaamheid van tijdloos meubilair gecombineerd met de "veranderlijkheid" van hedendaagse stoffen.  Fashion en furniture zijn ontegensprekelijk met elkaar verbonden. De Modern Line Sofa van Grossman ziet er in velours bekleding compleet anders uit dan in pakweg een Remix stof van Kvadrat. Creatieve interieurarchitecten schatten het potentieel om projecten te personaliseren met Gubi perfect in,... door gebruik van eigen stoffen.  

3. Eclectisch consistent... 

De kleurstellingen op de GUBI stand reflecteerden perfect de tijdsgeest. En Gubi bevestigt dat eclectische interieurs best mogen.. Opvallend was de consistentie van de gepresenteerde meubelen en accessoires: alles was netjes op elkaar afgestemd zonder saai te zijn. De STAY sofa integreerde zich perfect in de stand, net als de Coco stoelen en de nieuwe spiegels... De Gubi collectie heeft een steeds duidelijkere eigen identiteit. 

  

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics