Stay here, stay with me, stay relaxed, stay and read.... STAY collection!

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 18 september 2016

De STAY sofa collectie van GUBI doet ons spontaan denken aan meubelen uit de jaren 70-80. En zelfs verder in de tijd...Art Deco?  Nochtans werd STAY pas in 2015  ontworpen door de Deense ontwerpers van Space Copenhagen (Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou), beiden afgestudeerden aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture. Deze gerespecteerde ontwerpers zijn bijzonder actief en creërden ook al sterke meubelen voor Scandinavische merken zoals Fritz Hansen, Mater, Fredericia, &Tradition, enz. 

De organische vorm van STAY nodigt uit om écht lang te blijven zitten. Deze sculpturale sofa collectie sluit perfect aan bij het lichaam. Er is een smalle éénzit (70 x 70 cm), al dan niet pivoterend, en er is een brede éénzit (85 x 85 cm).  Daarnaast is er een galant model in de lengte maat van 150 cm.  En er zijn modellen in de lengte maten 190 cm en 260 cm. De nieuwe diepere modellen die op M&O in Parijs (Sept. 2016) gelanceerd werden, maakt deze reeks compleet.  

STAY is verkrijgbaar in een breed gamma van stoffen (en kleuren), en vindt toepasing in zowel leefomgevingen als in projecten... De velouren versie is meest bekend en geniet op vandaag heel wat bijval: het mag ook best comfortabel zijn! 

Vraag ons gerust naar meer info, verdelers en prijzen. 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics