Wat mogen we in Milaan verwachten bij Carl Hansen & Son?

Dé fabrikant van de meubelen van de Deense Modernisten Carl Hansen & Son blijft verrassen... Niet alleen met hun re-edities maar ook met nieuwe, hedendaagse producten. Het is uitkijken naar hun stand op het Salone del Mobile 2018 (hal 5 stand D10) Wat weten we al? En wat mogen we verwachten?

Lees verder Icon

Uitnodiging Salone del Mobile 2018 - Carl Hansen & Son  Victors Design Agency
woensdag 28 maart 2018

Tijdens Stockholm Furniture Fair kregen we eerder dit jaar de HUNTING TABLE van Borge Mogensen te zien: een ontwerp uit 1950, terug in collectie in eik / notelaar. Vanaf Mei 2018 reeds bij onze Carl Hansen & Son - partner dealers.

En ook de SOCIETY TABLE, een mooi bureautje van Arne Jacobsen, een ontwerp van 1952 - voor het eerst bij Carl Hansen & Son - zal wellicht te zien zijn in Milaan, in combinatie met de stoel PK1 van Poul Kjaerholm (nu ook in wicker).

Nog een zekerheid is de internationale lancering van de PRELUDIA Series, een collectie project meubilair, ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse designer Brad Ascalon: "From the very beginning, this project focused on bridging the traditional historic brand Carl Hansen & Son and the industry’s more contemporary contract market".

Daarnaast verwahten we ook een creatie van de Deense architect-designer- professor Bodil Kjaer (°1932) die vooral in de jaren 60 interessante meubelen ontwierp.

Het is onze gissing dat Carl Hansen & Son in Milaan mogelijks ook een collectie tuin meubelen lanceert... een nieuw marktsegment dat het bedrijf verkent met de outdoor versie van de PK01 stoel. En gelet op de eerdere aankoop van een Vietnamees bedrijf door Knud Erik Hansen...

Je vindt Car Hansen op de berus in hal 5 stand D10 en in de stad is hun showroom ook een bezoekje waard (Foro Buonaparte 18A/ via Arco)
 

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Evenementen

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics