Romantische Coppelia lamp goes black...

Ken jij het verhaal van de COPPELIA luster van MOOOI? Coppelia verwijst naar de mechanische pop die tot leven komt in het bekende ballet Coppélia? De ballerina in deze performance creëert een mooi "nabeeld" in de lucht - dat als het ware blijft hangen - door haar bochtige bewegingen... de inspiratie bron van de Coppelia luster, een ontwerp van de Japanse ontwerper Arihiro Miyake voor MOOOI.

 

Lees verder Icon

Coppelia Suspended Black Victors Design Agency
woensdag 10 oktober 2018

Voor ons was dit meteen liefde op het eerste gezicht bij de eerste blik op de Coppélia hanglamp (design 2014, Arihiro Miyake). Dit toestel heeft een immense impact en spreekt meteen tot de verbeelding. Een product dat enkel MOOOI kan brengen... En no ook verkrijgbaar is in ZWARTE uitvoering waardoor het licht nog sterker tot uiting komt.

Coppélia is een herinterpretatie van de klassieke luchter. Gemaakt in electro geleidende, roestvrije en gepollierde staaldraad, met kapjes in polycarbonaat. En uiteraard compleet LED.

De visuele impact is wellicht te wijten aan zijn 3 dimensioneel karakter en bijzondere maatvoering. Met een diameter van 101 cm (bovenaan 19 cm) en hoogte van 54 cm (+ max 4 meter kabel) is Coppélia discreet aanwezig. Drie (3) niveaus met in totaal 54 Led tubes (25 W - 2700 Kelvin warm wit  - vergelijkbaar met gloei lamp - 600 lumen). Technische info tevens downloadable op de MOOOI site.  

 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics