Consistent wonen en werken... SABATO opendeur

Het was even verschieten ... SABATO - de weekend bijlage van de Financieel Economische Tijd - was erin geslaagd om op privébezoek bij Kris Pieters binnen te dringen, thuis in zijn privé. Immers, Kris Pieters zaakvoerder van Victors, huldigt steevast het principe "pour vivre heureux, vivons cachés..." 

 

Lees verder Icon

Sabato 1 Sept 2018  Victors Design Agency
dinsdag 11 september 2018

We vroegen Kris Pieters waarom hij dan toch SABATO (zie publicatie 1 Sept 2018) binnen liet? "Enerzijds omdat ik de relatie met Sabato en de  reportagemakers/ journalist in het bijzonder niet wilde beschamen. En anderzijds omdat de uitzondering steeds de regel bevestigt. Maar vooral omdat ik wil aantonen dat ik niet enkel  high-end design meubelen verkoop, maar er ook CONSISTENT in leef. Immers, een sterk meubel is zoals "architectuur op schaal". Bovendien ben ik  altijd  liefhebber geweest van het brutalistisch  modernisme: in mijn privé woning, een creatie van de architect-graficus Achiel Hutsebaut uit 1971, is de interactie tussen de architectuur en mijn meubel selectie harmonieus en evident.... Noem het CONSISTENT van A tot Z."

"En tot mijn grote vreugde merk ik dat ook mijn collega's- medewerkers mij volgen in deze visie, en zélf ook wonen in een huis met architecturale meerwaarde: dat doet deugd.... de cirkel is rond". 

En nu terug werk, werk werk..  

Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics