Poëtisch licht met Valentine van Wanders

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
vrijdag 6 januari 2017

Rond kerst en Nieuwjaar weten we de romantiek van bloemen en sterrren best te smaken. Maar ook later in het jaar brengen de toestellen RAIMUND en VALENTINE van MOOOI romantisch licht dat tot de verbeelding spreekt... En met Valentijn in het vooruitzicht focussen we op de VALENTINE: een ontwerp van Marcel Wanders uit 2011 (en later)

VALENTINE creëert door zijn kristal geblazen glazen diffuser een rijk en warm romantisch bloemen effect.  Binnenin het toestel wordt gebruik gemaakt van "spiegeling" voor meer licht opbrengst resulterend in een uniek licht/schaduw effect. Poëzie en romantiek in een decoratief toestel.  

Er is een kleine (baby) hanglamp en een gewone hanglamp. En er is een Valentine tafel lamp en een grote platte (flat) hanglamp. We zetten de verschillende modellen met 'some facts' even kort op een rijtje...

VALENTINE: E27 bulb, 105 W, diamter 35,5 cm (H 29,5).  Omlijsting is verchroomd, goudkleurig, zwart of wit. Stalen ophangkabels en transparante voedingskabel (4m.)

BABY VALENTINE: E14 bulb, 60 Watt, diameter 21 cm (H 18 cm). Verchroomd (ziver kleurig), goudkleurig, zwart of wit.

VALENTINE FLAT SUSPENDED: Design 2012. Omlijsting verchroomd of ziver. Met LED warm wit 2700 K 900 Lumen. Dimbaar. Diameter 60 cm / H 11 cm  (canopy 19 cm). 3 stalen hangkabels (toestel weegt 25 kg) en transparante voedingskabel

VALENTINE TABLE: is een romantische tafellampje met bijzonder licht effect. Ontworpen in 2013. Diameter 23 cm, hoogte 45 cm. Omlijsting: zwart, wit, verchroomd of goudkleurig. LED 2700K/ 1CRI_Ra min 80, 12 W, 1100 Lumen, 150 cm transprante voedingskabel.

De Valentine is een toestel dat je moet gezien hebben omwille van zijn bijzonder licht/schaduw effect (foto's spreken onvoldoende) dat romantiek creëert. Vraag ernaar bij de betere licht specialist en MOOOI verdeler.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics