Op de koffie met Hans J Wegner....

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 29 april 2015

Reeds in 1970 creëerde Hans J Wegner de Tray Table "CH417"... In die tijd slechts in zeer beperkte oplage geproduceerd, en nu terug in collectie bij Carl Hansen & Son. Gelanceerd tijdens het Salone del Mobile 2015.

Deze goed geproportioneerde koffie tafel - met tray langs beide zijden bruikbaar (reversible) - maakt deel uit van een serie meubelen op basis van gebogen staal (CH100 series). Deze Tray Tafel bestaat uit 2 delen: een onderstel in gebogen staal, dat... samen geplooid kan worden om op te bergen. En een ronde tray die langs beide zijden bruikbaar is (versatile - reversible). Voorzien van een handgreep: let op de subtiele detaillering.

Technisch: tray met top in laminaat zwart met wit. Of fineer top in combinatie eik met gerookte eik. Boord van de tray voor alle versies in eik met handvat in gerookte eik. Diameter 62 cm - H 33 cm 

Samengevat: de CH417 is een lichte, praktische en functionele koffie tafel, die ook gezien mag worden. Een historisch ontwerp van Hans J Wegner uit 1970.  Hebt u er plaats voor? 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics