Ontdek de "Libri Desk" van Belgisch ontwerper Michaël Bihain

Wanneer je de vraag stelt "noem me 3 levende, hedendaagse, Franstalige-Belgische designers met internationale naam en faam",  en je krijgt wellicht de namen Xavier Lust en Sylvain Willenz te horen.  De derde in het rijtje is ons inziens Michaël Bihain die voor de Zweedse fabrikant SWEDESE het succesvolle "open rek programma" LIBRI ontwikkelde. 

 

Lees verder Icon

Libri Swedese, met buro - CH30 stoel Carl Hansen & Son - Grasshoppa tafel lamp Gubi  Victors Design Agency
donderdag 29 augustus 2019

Michaël Bihain (°1975) is initieel meubelmaker en studeerde vervolgens "interior design" in Liège en London. Op vandaag werkt hij vanuit Brussel als (interieur) architect, product designer, en is hij lector aan ESA Saint-Luc in Liège. Hij bouwde ervaring op in de Jura, Parijs, London. Ondertussen won hij talrijke wedstijden en kreeg hij diverse design prijzen die zijn internationale erkenning bevestigen   

Voor de Zweedse fabrikant SWEDESE - vooral bekend van de historische LAMINO meubelen - creërde hij het LIBRI wandmeubel programma,...dat systematisch verder ontwikkeld werd. Zo zijn er elementen met 2, 3, 4 en 5 legplanken, is er een bureautje (LIBRI DESK) en zijn er diverse opties en uitvoeringen. Libri kan ook vrijstaand als "space divider" toegepast worden. 

In België vindt je de Libri bij o.m. De Direkteurswoning (Gent) en Interior Gent in Gent, Diito in Brussel, enz.

 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics