Multilite bevestigd in succes... met baby versie

De bijzonder succesvolle Multi-Lite hanglamp in de GUBI collectie is een ontwerp van de Deense architect designer Louis Weisdorf (°1932) uit 1972.  Recent werd het succes van de Multi-Lite bevestigd met de verrassende lancering van de vloer versie. En nu is er een "baby geboren" met de Multi-Lite Small: een leuk, sympathiek ogend toestel, verkrijgbaar in tafel- en hangversie.  Kortom: er is een Multi-Lite familieMaar hoe is dit "Multi-Lite succes" te verklaren?   

Lees verder Icon

Multilite hangversie en - tafel versie, in een compleet GUBI interieur  Victors Design Agency
vrijdag 30 augustus 2019

Multi-Lite dateert uit de jaren 70 maar doet tegelijk ook denken aan "art deco".  Het toestel integreert zich in quasi alle type interieur settings, gaande van klassieke burgerhuizen, rustieke hoeves, als strakke keukens... zoals we o.m. konden zien in de reclame van Obumex

Daarnaast is er uiteraard het functionele aspect met zijn 2 wendbare schelpen waardoor je het toestel kan aanpassen naar wens. Het licht kan schijnen naar boven, naar onder, zijdelings, assymetrisch...

Voeg daarbij de relatief grote keuze in kleuren (9) En materiaalcombinaties zoals trendy brass en strak verchroomd  En Multi-lite is mooi en "groots" tot en met de detaillering: let op de schroeven, kleur kabel, enz.   

De Multi-Lite Small is in hangversie verkrijgbaar in 5 combinaties, dwz: zwart/ brass - wit / brass - zwart/chrome (409 Euro excl. BTW) en de versies volledig brass / volledig chrome ( 559 Euro excl. BTW)

De Multi-Lite tafel lamp (S) is verkrijgbaar in zwart/ brass en white / chrome (449 Euro + BTW). En er is een versie in volledig brass (589 Euro + BTW)

Levering vanaf Sept. 2019. 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics