Nieuw: Multi-lite vloerlamp: tijdloze elegantie

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 24 oktober 2017

Spontaan situeerden wij het ontwerp van de MultI-Lite lamp als een creatie uit de art deco periode.  Niet dus want dit ontwerp - ook al is het toestel art deco geïnspireerd - van de Deense Modernist Louis Weisdorf dateert uit 1972. Weisdorf was een leerling van Poul Henningsen, een grote naam in  Scandinavisch design... voornamelijk bekend van de (iconische) artichaut lamp.

Multi-Lite is een tijdloos toestel. Een hedendaagse klassieker. Uniek door zijn verstelbare buitenkappen... deze kunnen individueel roteren, wat resulteert in meerdere combinatie mogelijkheden. De twee cylindrische "ring kappen" maken licht oriëntatie mogelijk naar boven, beneden of zijdelings. Kortom: Multi-Lite is veelzijdig en divers. En een op en top GUBI product dat past in de reeks van historische lampen mét een verhaal zoals de Bestlite serie, Grashoppa, Cobra, enz.

De decoratieve Multi-Lite VLOERLAMP is nieuw, en werd ontwikkeld vanuit de bestaande hanglamp.  Multi-Lite is perfect voor gezellig sfeerlicht in residentiële omgevingen.

De vloerversie wordt nu naar de distributie gelanceerd, waar het toestel vanaf December 2017 ook fysiek zal getoond worden. Multi-Lite floor is verkrijgbaar in 4 versies: messing, verchroomd, messing-zwart en verchroomd-wit.

Vraag ernaar

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics