Lente-zomer promotie bij Carl Hansen & Son!

Nieuw in de Carl Hansen & Son collectie zijn de re-edities van de hunting table van Borge Mogensen (1950) en de eerste stoel die Poul Kjaerholm ontwierp in 1955, de PK01. Beide tijdloze klassiekers  zijn ook het thema van de media campagne die nu loopt... .

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
donderdag 24 mei 2018

Niet minder dan 16 Carl Hansen & Son partner-dealers bieden tijdens de maanden Mei en Juni 2018 extra condities op een mooie selectie (*) van Carl Hansen & Son meublen: vraag er naar! (en zie onderstaand)

Borge Mogensen staat bekend als één van de grote en invloedrijke meubel ontwerpers uit de periode van de Deense Modernisten. Hij was een leerling van Kaare Klint en zijn werk wordt omschreven als “Deens functionalisme”.  Zijn ontwerp van de “ Hunting Table” (BM 1160) reflecteert zijn eigentijdse visie van een klassiek thema zoals de jacht! Deze tafel werd destijds ontworpen voor een tentoonstelling in Kopenhagen rond het thema “ jachthuis”

De PK1 is de eerste eetkamer stoel - licht, elegant én stapelbaar - van Poul Kjaerholm, ontworpen in 1955: de start van Kjaerholm’s  indrukwekkende carrière. De PK1 illustreert het vermogen van deze Deense Modernist om staal (alsook verchroomd staal en zwart gelakt staal) te combineren met organische materialen, in dit geval “flag halyard”.  De PK01 stoel is er ook in een outdoor versie met beige of zwarte koord.  De PK1 is stapelbaar tot 5 stuks.

Carl Hansen & son bouwt ook sterk verder aan zijn internationaal imago: zie advertentie in de Wall Paper 

(*) Extra 15% korting in de maanden Mei- Juni 2018 op de tafels BM1160/ CH327/CH337-338-339 en vanaf (min.) 4 stoelen PK wicker/ CH20 / CH23 / CH26/ CH33. Enkel bij de deelnemende partner dealers.

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics