Karaktervolle Zio meubelen: eigentijdse retro chic én comfortabel ..

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zaterdag 10 januari 2015

De nieuwe meubelserie ZIO van Marcel Wanders voor MOOOI omschrijven wij als sterk belijnd en toch zacht. Duidelijk aanwezig. Karaktervol. In warme eik.  Enfin,... mijn neefje (16 jaar) verwoorde het nog best gevatter "Meubelen in de stijl van ons bomma maar dan meer voor deze tijd. 't Ziet er goed uit, je vergeet het niet, en t zit oké". 

De ZIO serie is een heuse "familie" met diverse meubelen... Er is de stijlvolle eenvoudige massief eiken Zio tafel. In collectie in 3 maten (190 x 90/ 250 x 100 / 310 x 100) en diverse kleuren (eik bruin, zwart, vergrijsd, geolied, gebleekt). Of een mix van 2 kleuren zijnde eik donkerbruin (cinnamon genaamd) en eik gebleekt (white wash genaamd). Zelfde mogelijkheden voor de lage Zio Coffee table (110 x 110 / 145 x 60 cm H 30).   

Bij en tafel horen stoelen... de Zio stoelen zijn zeer comfortabel en voorzien van armleuningen.  De Zio Lounge stoelen zorgen dan weer voor relax comfort, zeker met de bijhorende voetenbank.  Ook deze modellen zijn in dverse kleuren en afwerkingen mogelijk. 

Mijn neefje was bijzonder opgetogen over het 'retro" Zio Buffet (200 cm x H 73 cm x D 45 cm); wij ook! Alles komt terug :>)   

De ZIO meubelen worden gestoffeerd met keuze uit een ruim assortiment; een typische meerwaarde van MOOOI.  Je vindt de stof mogelijkheden snel op de site van MOOOI. Stof klant is ook mogelijk (na technische check). 

Comfortable retro chic is back

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics