Howard Hotel New York: Space Copenhagen inspiratie...

Space Copenhagen is de gelauwerde, multi-disciplinaire ontwerpstudio die voor GUBI eerder al 4 collecties ontwikkelde: het MOON tafelprogrmma, de STAY sofa collectie, de GRAVITY lampen en het WONDER sofa programma.  Nu komt daar ook hun bekroonde ontwerp voor 11 Howard Hotel in New York (Soho) bij...

 

De HOWARD lampencollectie werd speciaal op maat ontwikkeld voor dit hotel, dat zich bevindt op de hoek van Howard Street & Lafayette Street in Manhattan New York. Space Copenhagen werd gevraagd om rekening te houden met intensief gebruik van de lampen, alsook een mooie veroudering te garanderen dmv patine. Dit in harmonie met de donkere metaalkleuren en industriële esthetiek,... Karakteristiek voor de panden in deze wijk in Soho. De opdrachtgevers wilden een combinatie van Scandinavische eenvoud met hommage aan materialiteit.    

 

Lees verder Icon

The Howard collectie - Space Copenhagen design - biedt tal van mogeljikheden...  Victors Design Agency
maandag 12 juli 2021

Subtiele, industriële elegantie en technisch venuft

De HOWARD lampencollectie verwijst duidelijk naar de industriële sfeer van New York. Verfijnd elegant en functioneel met een warme, gastvrije licht output. Door het ingetogen karakter is HOWARD toepasbaar in zowel privé omgevingen als in de project markt. 

 

De collectie: 7 toestellen

 

HOWARD is het resultaat van het gebruik van de nieuwste prototyping technologie.  Er zijn HOWARD Chandeliers met vier (4) korte / lange 'octopus'-armen, en zes (6) armen: ideaal boven een eettafel in een privéwoning, in de directiekamer van een kantoor, of als statement in een restaurant of hotel lobby. Met keuze uit kapversies (gunmetal brass/ porselein "bone China"). 

Er zijn drie (3) sculpturale hanglampen (diameter 16 cm S - 25 cm  M en 34 cm L) gemaakt in "gesponnen" messing met een gunmetal afwerking. De binnenkant van HOWARD  is in geborstelde messing, wat o.m. zorgt voor warm licht.  De Small versie kappen zijn tevens beschikbaar in transparante, porseleinen "bone China". 

Download hier de nieuwe catalogus Gubi: FALL 2021

Model bekijken?

Contacteer Victors: 0473 36 02 33 - 09 282 09 21 - kris@victors.be

 

 

 


 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Tijd voor actie

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics