Hans J. Wegner's MAMA BEAR CHAIR lancering

Nadat Carl Hansen & Son in 2018 de CH71 lounge chair en de CH72 sofa lanceerden - creaties van Hans J. Wegner uit 1952 - wordt er in 2020 een logisch vervolg geschreven.  De MAMA BEAR CHAIR of CH78 Lounge Chair werd in 1954 gelanceerd, als extensie van de MINI Bear Chair van Hans J Wegner

 

Lees verder Icon

Visueel licht ogende lounge chair, gemaakt van duurzame materialen  Victors Design Agency
zaterdag 29 augustus 2020

De iconische Wegner's Mama Bear Chair uit 1954 wordt gekarakteriseerd door zijn ronde vormen en verfijnde elegantie. Deze lichtgewicht en moderne loungestoel biedt ergonomisch comfort voor de nek, rug en lichaam. Er is tevens optioneel een nekkussen beschikbaar voor (nog) uitgebreid(er) comfort. 

Armleuningen, poten en binnenstructuur zijn gemaakt in massief hout (eik - notelaar -beuk) waardoor deze lounge ook toepasbaar is in projecten. De versies in eik zijn FSC gelabeld en de productie gebeurt integraal in Denemarken. 

Mogelijks ken je wel de WING CHAIR (CH445) en de OCULUS CHAIR (CH468), creaties van Wegner uit 1960, die reeds langer in productie zijn, en tevens een uitstekend zitcomfort bieden. Beide modellen hebben tevens een bijhorend voetenbankje (CH446) voor optimaal loungen in comfort... 

Wegner was als ontwerper gepassioneerd door zitcomfort. En met zijn lounge zetels voor Carl Hansen & Son bewijst hij daarin bijzonder geslaagd te zijn.

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics