GamFratesi alweer... nu met Flaneur (nieuw)

Het succesvolle, Deens-Italiaanse koppel GamFratesi heeft de vinger aan de pols: dat bevestigen ze terug met de lancering van de tijdloze FLANEUR sofa in de GUBI collectie.  GamFratesi - een samentrekking van de namen Stine Gam (DK) en Enricio Fratesi (IT.) - heeft de klassiek ogende, iconische, 19-de eeuwse Engelse "roll-arm" sofa vertaald naar de 21ste eeuw.  Dit wil zeggen: rechtlijniger, meer geometrisch met een zacht en groter zitcomfort.

FLANEUR is zowel klassiek als hedendaags. Het modulaire karakter van Flaneur maakt deze sofa vanuit diverse oogpunten ook "versatile".  Zowel voor de residentiële markt, als de project markt.  Met evenzeer een niet-modulaire lounge versie en drie op zich staande sofa modellen.  Maar vooral belangrijk is het zachte zit comfort. De verwijderbare hoezen maken onderhoud gemakkelijker.    

 

 

Lees verder Icon

De Flaneur lounge: een herinterpretatie van de 19de eeuwse sofa    Victors Design Agency
vrijdag 28 augustus 2020

De her-interpretaite van de Engelse "roll-arm" sofa naar de 21ste eeuw komt tot uiting via o.m de slanke rug, metalen poten, afgeronde armleuningen en zachte dons. Deze zorgvuldige combinatie van veren, schuimlagen en dons verzekeren het optimaal zitcomfort.  Er zijn teven losse kussens verkrijgbaar.

Victors presenteert u graag de FLANEUR meer in detail...

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics