Hans J Wegner 100 jaar dit jaar: feest edities!

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 9 februari 2014

Hans J Wegner zou dit jaar 100 jaar geworden zijn... een mooie aanleiding voor heel wat nieuwe producten: u hoort er later dit jaar meer over.

Naast de lancering van de CH88 (zie ander stukje) lanceert Carl Hansen & Son (CHS) 3 iconische stoelen van Wegner in nieuwe hout combinaties, zijnde eik met notelaar: de Wishbone (CH24), de Sawbuck chair (CH29) en de CH33. Wegner ontwikkelde deze versies destijds, in de toen populaire combinatie eik met teak. "Als minimalist had Wegner een grote voorliefde voor hout, die wij hiermee bevestigen" aldus Knud Erik Hansen, eigenaar van CHS. De combinatie van een lichte houtsoort (eik) met een donkere, notelaar, resulteert in een harmonieus contrast. En een nieuwe populaire, en actuele variant. De details van het vakwerk van de meubelen van Wegner - zie de verbinding tussen de 2 houtsoorten in de zit van de CH33 en CH29 - komt hiermee ten volle tot zijn recht. Ook de CH327 wordt gelanceerd in de combinatie eik-notelaar. 

Prijzen bekend. Leverbaar vanaf Juni 2014. Meer info? Contacteer Victors. Speciale actie voor CHS erkende verdelers: vraag er ons naar.    

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics