Gubi gaat voluit met de

De BEETLE Dining Chair is een bijzonder succesprogramma in de GUBI collectie. En daar wordt nu nog verder aan gewerkt, met... de lancering van de Beetle Dining Chair in kunststof schelp. Met keuze uit 7 kleuren. Deze kunststof schelp kan vervolgens ook optioneel bekleed worden met zitkussen. Of ook enkel de binnenkant bekleed. En uiteraard blijft de volledig beklede versie de topper in de collectie. 

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 21 mei 2017

Met andere woorden: er is al een "instap model" van de Beetle Dining Chair vanaf 241 Euro (+ BTW) met kunststof schelp en zwart stalen poten.  En oh ja... ook op vlak van onderstel (poten) is er (ruime) keuze uit zwart staal, verchroomd zwart, houten poten (zwart, gerookte eik of eik naturel), messing poten. En er zijn stoelen op draaivoet en op wielen.

Naast de Beetle Dining Chair kent de Beetle Lounge Chair én de Beetle Bar Counter Chair - met hoge rug (!) bijzonder veel bijval.  En er is ook een Beetle  Stool en een Beetle SofaAub consulteer de GUBI prijslijst versie 1.5 (downloadable op ons site met paswoord)

Het succes van de Beetle serie - een creatie van het Deens-Italiaans duo GamFratesi - is wellicht eenvoudig te verklaren door de combinatie van zijn eigentijdse look en feel met het bijzonder zitcomfort. By the way, ook de stoel in kunststof lost de comfort verwachtingen volledig in: we  presenteren u graag een model voor een try out.

Wil je meer te weten over de "Beetle for Life" campagne? Contacteer ons: info@victors.be - 09 282 09 23 (9 > 16u.) od mobiel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics