Feeling Wonen verwent nieuwe abonnees met Kaleido

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 11 december 2016

Lezers van het december 2016-januari 2017 nummer van Feeling Wonen / Gaël Maison krijgen een interessant eindejaars aanbod: bij aankoop - tegen verminderd tarief (49 Euro ipv 93 Euro) - van een jaar abonnement krijgen ze extra 2 gratis KALEIDO schaaltjes van HAY (waarde: 38 euro: Kaleido S mint en Kaleido XS jade): zie hier

De KALEIDO, een ontwerp van  de graficus Clara von Zweigbergk, is een decoratief en functioneel dienbladen programma in de HAY collectie, dat zeer veel succesvol is. De trapezium-vormige Kaleido zijn zowel individueel als gezamelijk bruikbaar: ieder schaaltje past in een grotere schaal (behalve de grootste). Vooral het kleurgebruik van de Kaleido spreekt tot de verbeelding en verleidt visueel. Laatste uitbreding in het programma: Kaleido S zwart en Kaleido M wit.

Clara von Zweigbergk is een Zweedse, grafisch designer en art director met een brede ervaring, in zowel reklamebureaus als multi-disciplinaire design studios.

Door een dergelijke co-actie - uitgewerkt in samenwerking met Feeling Wonen - maken wij (Victors/ HAY Belux) werk van (indirecte) verkoop ondersteuning d.m.v. product placement en brand positioning.   

 

 

Deel dit artikel:

 Victors Design Agency
 Victors Design Agency
 Victors Design Agency
 Victors Design Agency
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics