Feeling Wonen verwent nieuwe abonnees met Kaleido

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 11 december 2016

Lezers van het december 2016-januari 2017 nummer van Feeling Wonen / Gaël Maison krijgen een interessant eindejaars aanbod: bij aankoop - tegen verminderd tarief (49 Euro ipv 93 Euro) - van een jaar abonnement krijgen ze extra 2 gratis KALEIDO schaaltjes van HAY (waarde: 38 euro: Kaleido S mint en Kaleido XS jade): zie hier

De KALEIDO, een ontwerp van  de graficus Clara von Zweigbergk, is een decoratief en functioneel dienbladen programma in de HAY collectie, dat zeer veel succesvol is. De trapezium-vormige Kaleido zijn zowel individueel als gezamelijk bruikbaar: ieder schaaltje past in een grotere schaal (behalve de grootste). Vooral het kleurgebruik van de Kaleido spreekt tot de verbeelding en verleidt visueel. Laatste uitbreding in het programma: Kaleido S zwart en Kaleido M wit.

Clara von Zweigbergk is een Zweedse, grafisch designer en art director met een brede ervaring, in zowel reklamebureaus als multi-disciplinaire design studios.

Door een dergelijke co-actie - uitgewerkt in samenwerking met Feeling Wonen - maken wij (Victors/ HAY Belux) werk van (indirecte) verkoop ondersteuning d.m.v. product placement en brand positioning.   

 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics