Arne Jacobsen maakt opgemerkte 'entrée' in Carl Hansen & Son collectie

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
maandag 26 februari 2018

Het is een plezier te melden dat Carl Hansen & Son zichzelf blijft bevestigen als fabrikant van de meubelen van de Deense Modernisten. Met nu ook de re-editie van de Society Table van de Deense architect en designer Arne Jacobsen. Na Poul Kjaerholm is Arne Jacobsen de nieuwe naam in de lijst van Deens Modernisten in de Carl Hansen & Son collectie.

De Society tafel van Jacobsen werd ontworpen in 1952, als geschenk voor het kantoor van de Amerikaans-Scandinavische Foundation in New York. Deze organisatie staat in voor de promotie van culturele en educatieve uitwisseling tussen de VS en de Scandinavische landen.
Het werk van Arne Jacobsen staat synoniem voor modernisme en functionaliteit. De Society Table - een stijlvolle bureau - is een tijdloze creatie, en verenigt invloeden van Bauhaus door   industriële esthetiek.

De Society Table (model naam AJ 52) is een sculpturaal  bureau L (160 / 140 x B 70 cm) dat perfect past in de collectie design klassiekers. De productie vereist degelijk vakmanschap: één van de sterktes van Carl Hansen & Son. Gemaakt in roestvrij staal, eik of notelaar, in combinatie met zwart of bruin leder! "Bureau opzet element" met " lamp in roestvrij staal en schap in massief hout en glas.

Prijzen en leveringstermijen zijn bekend: vraag er ons naar
 

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics