Japanse inspiratie voor Private Collection van Space Copenhagen voor Gubi

Nadat ondermeer Charlotte Perriand en Hans J. Wegner zich destijds lieten inspireren door het Aziatische ambacht, haalde Space Copenhagen de mosterd in Japan bij de creatie van hun Private Collection: een collectie “opberg- en display meubelen” die zowel visueel eenvoudig als subtiel verfijnd zijn….


Versatile 


Strakke belijning, symmetrie en ingetogenheid - in combinatie met genereuze expressie - zijn de belangrijkste kenmerken van de Private Collection. De visuele eenvoud en wel overwogen afmetingen en -materialen dragen ertoe bij dat deze meubelen zich naadloos integreren in iedere interieurstijl. 

Functioneel aanwezig, ingetogen verfijnd en tijdloze kwaliteit 


Private Collection is ingetogen verfijnd en toch duidelijk aanwezig. Functioneel en uitgebalanceerd door zijn verhoudingen en strakke belijning. De tijdloze kwaliteit zorgt ervoor dat de meubelen van generatie op generatie kunnen door gegeven worden. Zorgvuldig gekozen fineer voor een consistente look: een eerbetoon aan traditioneel Japanse houtbewerking
 

Lees verder Icon

Nieuw: Private Collection van Space Copenhagen Victors Design Agency
donderdag 8 juli 2021


Een collectie met 4 meubelen 


De Private Vitrine (H 191 x 110 x D 45) is een opvallende vitrinekast met karakter en tegelijk ook eenvoudig polyvalent. Gemaakt in bruin/zwart- of licht gebeitste eiken fineer met een stevig onderstel. En antiek bronzen details. 
De horizontale vorm van de Private Sideboard (160 x H 90 x D 45) zorgt dan weer voor “verborgen opslag ruimte”. En de compacte Private Side Table (H 60 x 50 x D 40) is een compact opbergmeubel, nachtkastje, bijzetmeubel. 
Private Desk (L 120 x 60 x 74) is dubbel functioneel: overdag een bureau voor thuiswerk en 's avonds een console. 


Materiaalkeuze


De ingetogenheid van deze collectie was bepalend voor de materiaalkeuze van Space Copenhagen. Geselecteerde eik fineer - bruin zwart of lichte eik - in combinatie met antieke messing. Alle meubelen steunen op 2 verticale poten gesteund op een horizontal frame, waardoor ze heel wat gewicht verdragen. Door de eenvoud in vormgeving vereist de productie veel aandacht voor traditionele meubeltechnieken en vakmanschap

Meer info? Boek je afspraak met Victors. Of bel ons: 09 282 09 21/ 0473 36 02 33 info@victors.be
 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics