CRKL Roeselare

In restaurant CRKL in Roeselare - de naam verwijst naar de cirkels en vierkanten in het interieur - kan je bijzonder verfijnd eten.  Je tafelt er bovendien op de stijlvolle COCO Dining Chairs (GUBI collectie) in zacht roze velours.  De COCO Dining Chair is een Deens ontwerp van OEO Studio uit 2016. CRKL straalt doorgedreven consistentie uit over gans de lijn:  dynamiek, food, interieur, enz. Proficiat met de mooie inrichting, succes, en dank voor het vertrouwen.

 

Oh ja, gedurende deze "lock down" van cafés en restaurants kan je bij CRKL nog steeds terecht voor afhaling in het weekend: een aanraderProject foto's: copyright Klaas Verdru. Concept: Maister. Realisatie: Casteelken

 


  

Lees verder Icon

Zacht roze velours op de COCO stoel van Gubi in CRKL Roeselare  Victors Design Agency
Zacht roze velours op de COCO stoel van Gubi in CRKL Roeselare

De Coco Chair - een Deens ontwerp van OEO studio - is een karaktervolle stoel die elegant oogt en een uitstekend comfort biedt. Deze stoel verwijst duidelijk naar de industriële eenvoud van Bauhaus: een post-industriële look.  COCO wordt gemaakt met een minimale materialen en gereedschappen, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. 

 

Immers, COCO is in zijn vormgeving eerder "vrouwelijk" door de zachte, ronde vormen. COCO oogt discreet en vriendelijk waardoor deze stoel zich ook breed laat integeren in diverse projecten en woningen. 

 

Nieuw in de COCO collectie is de stapelbare dining chair in fineer. En er zijn mooie COCO barstoelen (2 verschillende hoogtes) en COCO lounge chairs.  

 

Wil jij een presentatie van de COCO collectie? Contacteer Victor (info@victors.be - 09 282 09 21 - 0473 36 02 33)

Merk: Gubi
Categorie: Restaurants
Referentie: Stijlvol dineren op de COCO stoel in resto CRKL in Roeselare...

Deel dit artikel:

Tijd voor actie

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.