Welkom @ Stockholm Furniture Fair

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
maandag 30 januari 2017

De Scandinavische meubel producenten en editeurs lanceren nieuwe producten traditioneel eerst op hun thuismarkt. In de praktijk is dat tijdens Stockholm Furniture Fair (7-11 Feb. 2017): een project beurs met groeiend aantal exposanten en bezoekers.   

HAY zal er uitpakken met talrijke nieuwe producten, zowel meubelen - met o.m de finale versie van de DAPPER (design: Doshi Levien)  - als accessoires. We zijn ook blij met de herlancering van de TWO collectie, naar een ontwerp van Friso Kramer & Wim Rietveld (initieel in de Ahrend collectie). Het wordt ook uitkijken naar de progressie in het New Order kantoor programma van HAY. 

Carl Hansen & Son lanceert ondermeer de CH33: de laatste stoel in de reeks van "vijf iconische Wegner stoelen" ontwikkeld in 1950: het meest productieve Wegner jaar.

Ook GUBI zal er sterk uitpakken... met o.m. een nieuwe versie van de Beetle serie en de Masculo serie: gewaardeerde ontwerpen van het Deens-Italiaanse duo GamFratesi. Ook deTS tafeltjes reeks  wordt uitgebreid. Net als nieuwe versie van de Modern Line Sofa & Lounge Sofa van Greta M Grossman en de Stay sofa's van Space Copenhagen.

Victors verwelkomt u graag bij deze exposanten op donderdag 8 Februari.  Ben je er niet? Geen nood, wij houden je graag verder op de hoogte... 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics