Wegner's verjaardag: CH24 limited edition in iep

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 19 maart 2017

Design addicts en design verzamelaars worden uitgenodigd tot aankoop van een Limited Edition van de iconische CH24 (wishbone chair) in.. olm (ook wel iep genaamd). Het is de eerste keer dat Carl Hansen & Son deze tijdloze klassieker fabriceert in iepehout.  Aanleiding is de 103e verjaardag van Hans J Wegner op 27 April e.k. De limited edition van de CH24 in olm zal voorzien zijn van de handtekening van Wegner, en geleverd worden met een echtheids certificaat. Prijs: 714 Euro inclusief BTW (= 590 Euro + BTW)

Deze  CH24 in olm (geolied en met naturel hand geweven papierkoord) kan nu enkel besteld worden via een erkende Carl Hansen & Son dealer. Orders moeten ons bereiken voor 26 april 2017 want op 27 April - Wegners's verjaardag - wordt deze actie afgesloten.

Olm of iep was vroeger een veel voorkomende houtsoort in Denmarken, en werd courant gebruikt voor de productie van meubelen en andere huishoudelijke producten. Echter, olm is heden ten dage schaars geworden in Denemarken, en bij uitbreiding zelfs Europa. Carl Hansen & Son werkt voor de productie van deze limited edition dan ook met Noord Amerikaanse elm. Deze olm heeft een levendige structuur met zichtbare nerven (er zijn geen professionele foto's beschikbaar).

Kortom, dit is "D-Day" voor design addicts die tuk zijn op een limited edition van de iconische CH24 stoel... in een nooit eerder gebruikte houtsoort .

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics