Victors heeft een hart voor kunst...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
maandag 15 januari 2018

Nadat we vorig jaar als mecenas het werk van Karien Deroo (succesvol) ondersteunden op de Belgian Art Design beurs (BAD) in het ICC in Gent, herbevestigen we graag ons hart voor kunst in deze editie (8-11 Feb. 2018) met de  ondersteuning van het werk van de Brugse kunstenares Mieke Teirlinck 

Tijdens het Kunstenfestival Watou 2017 werden we spontaan "ont-/be-roerd" door het beladen werk van Mieke Teirlinck. Zij durft het aan om minder voor de hand liggende thema's te brengen, zoals machts misbruik - gezag en autoriteit - eenzaamheid - in afwachting zijn -  aanvaarding versus afwijzing - enz. 

Het werk van Mieke Teirlinck is niet oppervlakking, maar wel emotioneel. Maar nooit dogmatisch. De kijker wordt uitgenodigd tot een eigen, persoonlijke interpretatie. Zoals bijvoorbeeld - bij wijze van voorzichtige suggestie -  een (h)erkenning, reflectie, verdieping, verwerking,... . 

Tijdens BAD presenteert Mieke TeIrlinck een eigen selectie van - niet commercieel - maar bijzonder interessant, recent werk.

Wil jij tickets voor BAD?  Stuur een mail naar kris@victors.be 

 

 

Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics