Stijlvol “vleermuis loungen” met Gubi

Dat het Deens-Italiaans designduo GamFratesi sterke ontwerpen maakt, bevestigen ze terug met de BAT lounge chairs en BAT dining chairs in de GUBI collectie. Een elegante collectie met de uitnodigende “schelp” die vormelijk geïnspireerd is op de vleermuis in beweging....
 

Lees verder Icon

Bat Lounge met hoge rug en lage rug. GamFratesi design  Victors Design Agency
maandag 13 mei 2019

De BAT lounges - er is een lage versie en een hoge versie - ogen eenvoudig, minimalistisch en functioneel maar bieden een bijzonder zitcomfort. En de opties voor bekleding (stoffering) zijn zeer uitgebreid... waardoor BAT een ideale lounge is voor zowel de residentiële markt als de project markt. BAT lounge is een budget vriendelijker alternatief voor de “Saarinen Womb Chair” van Knoll International.

Iedere collectie heeft op vandaag wel een “kuip stoel”, dus ook Gubi met de BAT dining chair. Een troef is de quasi onbeperkte stoffenkeuze. Er zijn kunststof versies, versie met enkel binnenkant gestoffeerd en volledig gestoffeerde versie. Belangrijk om te weten is dat het gestoffeerde deel bij de “front upholstered versies” ook  vervangen kan worden. Er is keuze uit diverse onderstellen, met 4 poot stoel in zwart mat, antique brass, black chrome brass, brass semi mat, en verchroomd. BAT dining chairs zijn nu vlot leverbaar.
 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics