Preview: nieuwe GUBI producten, collectie 2020.

Tijdens "3 days of design" (Mei 2019) in Kopenhagen - één groot "design stadsfeest" - lanceerde GUBI in zijn showroom in de trendy buurt Frihavn hun nieuwste creaties voor 2020. Gezien de meeste Scandinavische merken nog steeds hun grootste omzet realiseren in hun thuismarkt, was dit een slimme zet om nieuwe producen tijdens deze "3 days of design" te lanceren.  Immers, dit event groeit nog steeds verder met stijgende bezoekers aantallen, ook uit het buitenland.  Noteer alvast de data voor volgend jaar: van 14 tot 16 Mei 2020. Wij presenteren je alvast graag kort de 3 belangrijkste, nieuwe GUBI producten bij wijze van "preview"...

Lees verder Icon

Mammoth Lounge Chair zonder armleuningen  Victors Design Agency
zondag 15 september 2019

De meeste nieuwe producten bij GUBI werden ontworpen door het Deens- Italiaanse designers duo GamFratesi - bekend van o.m de Beetle collectie van Gubi - met als eerste in de rij hun MAMMOTH lounge chair.  Onze voorkeur gaat uit naar de versie met armleuningen, die verkrijgbaar zal zijn in massieve notelaar, eik of zwart gebeitse eik. Mammoth komt er in diverse afwerkingen en materialen en wordt verwacht tegen eind 2019. 

De "revival van bekende materialen-trend" is ook GamFratesi niet ontgaan, en kreeg vorm in de EPIC TAFEL collectie... gemaakt in minimalistische Travertin steen.  Een natuurlijk materiaal dat vooral populair was eind jaren 60 en begin jaren 70.  De ontwerpers kozen voor een hexagonale voet en ronde top.  Travertin heeft natuurlijke gaten, de top wordt gevuld met hars doch de voet is volledig onbehandeld. Geen enkele tafel is identiek. Er zijn versies in wit, wit grijs en rode travertin.

Wat ook meteen de aandacht trok bij GUBI was de WONDER SOFA, een modulair, klassiek sofa programma ontworpen door Space Copenhagen.  Wonder is duidelijk geïnspireerd op de jaren 70 meubelen, met de "opkomst van genereus informeel zitten".  Wij zijn avast enthousiast over het opmerkelijke zitcomfort, mede door het geplooide rugkussen: praktisch-functioneel en visueel strak.  De modules meten 90 x 90 cm;  WONDER wordt verwacht tegen eind 2019 - begin 2020.

Bel of mail VICTORS voor een GUBI collectie presentatie met update: 09 282 09 21- info@victors.be

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Tijd voor actie

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics