Nieuwe gezelligheid: met dank aan Patricia Urquiola en COedition

De gerenommeerde architecte - en creatieve duizendpoot - Patricia Urquiola (°1961) is - sinds jaar en dag - kind aan huis bij het Parijse huis CO-EDITION.  Zo ontwierp ze de intussen iconische ALTAY stoelen (2006-2007) die je o.m. terug vindt in meerdere Chanel winkels in Frankrijk. Vooral de Altay stoel bekleed met Mongolese geitenhuid geniet veel succes.  

 

Haar nieuwste creatie DALYA tovert een glimlach op ons gezicht... Het is een sympathiek ogende, kleine lounge stoel met massief houten poten.  En zit en rug in polyurethaan mousse in diverse densiteiten  Resulterend in een comfortabele, royale zit. 

 

 

Lees verder Icon

NIEUW: Dalya lounge, design Patricia Urquiola, Coedition  Victors Design Agency
zondag 20 december 2020

Maar ook de SISTERS collectie lage tafeltjes van  "La Urquiola" maken ons blij door hun  - op het eerste gezicht- sobere, elegante verschijning, met een top in gepatineerd metaal in de (old looking) bronzen kleur. Of top in gefineerde eik of notelaar. De SISTERS console is NIEUW in collectie.

 

Patricia Urquiola ontwierp haar eerste kast voor Coedition: LUNA.  Het is een karaktervol meubel, duidelijk geïnspireerd op de Memphis beweging. 

Actuele prijslijst van de nieuwste creaties 2020 (excl. BTW) vind je HIER.

 

 

 

 

Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics