Nieuw: PROP vindt overal een plekje! Design: Bertjan Pot

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 24 juni 2014

"We hebben ronde lichten, we hebben rechthoekige lichten. We hebben licht aan één kant, we hebben licht aan 2 kanten. Je hangt ze hoog, laag, horizontaal, verticaal of zelfs in een hoek. Leg ze op de vloer, hang ze aan je muur, of aan 't plafond. We vinden het zeer moeilijk om een interieur voor te stellen waar deze PROP niet in past" aldus designer Bertjan Pot., over de PROP serie die hij zopas voor MOOOI ontwikkelde. 

En toegegeven,... hij heeft een punt, want dit is een bijzonder "versatile" toestel, en de perfecte verlichtingsoplossing voor elk interieur. Spontaan deed het toestel ons (creatief) denken aan de verlichte spiegels in schminkkamers van theaters... of is dit nostalgie?

De led lampjes zijn allemaal voorzien van een - speciaal voor dit toestel ontwikkeld - kapje, gehuld in glazen bollen. Warm wit licht, alle versies zijn dimbaar.

Technische info in een notedop: Kleurtemperatuur: 2000 - verbruik single: 20 W, double: 40 W  - 110/240 volt - CE -   CRI min 80 - Lumen: single: 800, double 1600. Available. 

   

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics