Massieve productlanceringen bij Gubi: ben jij mee?

In deze "(post) corona tijd" lanceert GUBI zijn - initieel, voor Milaan 2020, geplande - nieuws nu meteen in de handel: klaar, leverbaar, en verrassend.  Traditiegetrouw brengt GUBI enerzijds re-edities van historisch design, en anderzijds hedendaagse creaties.  We zetten één en ander voor u samengevat op een rijtje.

 

Lees verder Icon

Epic Travertin tafel en Séjour lounge: GamFratesi op zijn best  Victors Design Agency
dinsdag 15 september 2020

Hedendaagse creaties vinden we vooral bij het Italiaans-Deens, succesvolle "design duo" GamFratesi met de herinterpretatie van de Engelse "roll arm sofa" FLANEUR , de aantrekkelijke SEJOUR Lounge, de tijdloze EPIC tafel collectie in travertin, de IOI collectie,enz. 

Historisch design vinden we terug bij Marcel Gascoin.  Deze na-oorlogse designer speelde een grote rol in de heropbouw van Fankrijk, na de tweede wereldoorlog.  We kennen reeds zijn C-Chair, nu ook verkrijgbaar in nieuwe versies zoals papierkoord, fineer, gestoffeerd,....   Maar ken je reeds de historische B-Table en S-table van Gascoin?

Pierre Paulin belichaamt de "revival van de 70-ies" met de PACHA lounge chair, nu ook met armleuningen. EN er is een Pacha poef, een Pacha tweezit, een Pacha driezit: "WAUW" (wij zijn super :)

Last but not least is de productie van de STEMLITE lampen van de Amerikaanse designer Bill Curry... meer daarover op verzoek (en binnenkort op onze site) 

Deze nieuwe lanceringen brengen dan ook een aanvulling van de prijslijst met zich mee, klik HIER voor de laatste update, geldig vanaf 1 september, prijzen verkoop excl. BTW.

Samengevat: GUBI is zeer sterk bezig en verdient uw volle aandacht. Op eenvoudig verzoek presenteren wij je graag de collectie 2020-2021 meer in detail... kris@victors.be - 0473 36 02 33 - 09 282 09 21

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics