Ligne demonstreert ambachtelijk karakter Wishbone Chair....

Dat Carl Hansen & Son iconische, semi-ambachtelijke meubelen maakt, willen wij u ook graag bewijzen...  Tijdens de "experience days" - op za. 14 Dec. en zo 15 Dec. 2019 - demonstreert een professionele wever van Carl Hansen & Son hoe de papierkoord zitting van de bekende "CH24 stoel of Wishbone Chair" (design: Hans J Wegner, 1950) manueel geproduceerd wordt. Gastadres: LIGNE, Koninginnegalerij, Brussel. 

Meer dan 75 Brusselse Exclusive Labels promoten in dat weekend het artisanale karakter van hun producten. Nogal evident dat LIGNE de hand geweven zitting van de CH24 in de kijker zet.  Naast Ligne kan je in dat zelfde weekend in de Brusselse St. Hubertusgaanderijen (1846) ook terecht bij Delvaux, Dandois, Marcolini,... Kortom: luxe producten hebben een reden voor hun kwaliteit én prijs. En dat wil jij toch ook graag ontdekken?

 

 

Lees verder Icon

De hand gewoven zitting van de iconische CH24 stoel vereist vakmanschap  Victors Design Agency
vrijdag 6 december 2019

Wie een historisch meubel van de Deense Modernisten, uit de collectie Carl Hansen & Son aankoopt,  kiest voor een (democratische) investering in een tijdloos meubel... dat van generatie op generatie door gegeven wordt. Carl Hansen & Son staat borg voor de kwaliteit en na-verkoop service: het gebeurt nog geregeld dat "oude" CH24 stoelen (vb uit de jaren 60) naar de fabriek in Denemarken terug gestuurd worden om op te kuisen en te herkoorden. En twijfel niet... de zitting in geweven papierkoord is als materiaal even duurzaam als kwaliteits textiel, en vergelijkbaar onderhevig aan slijtage. Kortom: Carl Hansen & Son biedt kwaliteit en sterke garanties

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Evenementen

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics