Let's go Beetle all the way...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 22 februari 2017

De Beetle stoelen reeks in de GUBI collectie is bijzonder succesvol. Dat is in hoofdzaak te verklaren door het uitzonderlijk comfort. Vormelijk verwijst het ontwerp naar een "kever" (beetle): met grote schelp en fijne pootjes. Beetle is een ontwerp van het Italiaans-Deense duo GamFratesi (Stine Gam & Enrico Fratesi), dat ook voor GUBI o.m. de succesvolle TS- tafeltjes ontwierp.

De ruime keuze in stoffen en leder, alsook de vrije keuze van de "bies", draagt ertoe bij dat de BEETLE stoel sterk gepersonallsieerd kan worden. Poten kunen in brons, zwart of verchroomd zwart.  Ook de barstoel kent veel bijval... Immers, er zijn relatief weinig (mooie) barstoelen met hoge rug op de markt 

Tijdens Stockholm Furniture Fair (Feb. 2017) lanceerde Gubi nu ook een Beetle serie met kunststof schelp. Met hetzelfde comfort. Keuze uit 7 kleuren. Vanaf 241 Euro (+ BTW).  Deze schelp kan vervolgens optioneel ook bekleed worden met een vast kussen, of de volledige voorkant bekleed.  M.a.w. een uitbreiding van het gamma naar meer opties en een breder prijsgamma. Verwacht tegen de zomer.

Nog tijdens Stockholm Furniture Fair werd de Beetle ook voorgesteld op draaivoet en houten poten. Het assortiment van Beetle wordt groot... Let's go Beetle all the way.

De laatste update van de GUBI prijslijst, met de prijzen van de nieuwe Beetle chairs reeds geïntegreerd vind je op de download van onze site.   

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics