Ken jij de volledige TS collectie van Gubi?

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 10 december 2017

De naam "TS collectie" van GUBI verwijst naar "The Standard"... de hippe resto/(jazz)bar in Copenhagen waarvoor het Deens Italiaanse koppel GamFratesi de TS reeks ontwikkeld. The Standard is een imposant gebouw in Art Deco stijl dat in 1930 gebouwd werd, en sinds enkele jaren terug in ere hersteld werd.

De TS tafels in de GUBI collectie kennen een groot succes: een licht, elegant frame in zwarte structuur of messing met een tafeltop in marmer of glas. In uitbreiding van dit gamma zijn er ook TS consoles (hoogte 70 cm), met 1 of 2 niveaus: stuk voor stuk slanke wand (of vrijstaande) meubelen - slechts 40 cm breed - tegen een redelijke prijs. En de onderstellen zijn tevens in bronskleur (messing) te verkrijgen (ipv zwart)

En er zijn TS column tables, zowel "low dining tables" (H60 cm) als gewone, ronde dining tables (diameter 110 -130 en 150 cm). Een betaalbaar alternatief voor de (dure) Saarinen tafels van Knoll.

Er is ook een TS Column BAR tafel op hoogte 105 cm (diameter 60 of 80 cm). Met top in marmer of laminaat. 

Maar ken jij de NIEUWE TS DESK? Een stijlvol bureautje (120 x 60 cm) met top in glas of marmer. En de TS POEF, in diameter 55 of 105 cm (rond). En er is ook een rechthoekige poef (120 x 40 cm, H 42 cm). 

Kortom, de TS serie biedt een ruime waaier aan mogelijkheden... Ben jij mee? Wij presenteren u graag een update van de GUBI collectie: vraag er naar.

 

 

Merk: Gubi
Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics