Jonge ontwerper maakt nieuwe interpretatie van de schommelstoel

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
donderdag 15 juni 2017

Carl Hansen & Son is als fabrikant van de meubelen van de Deense Modernisten thuis van meerdere markten...Met de lancering van een "hedendaagse schommelstoel" bevestigt het bedrijf zijn open geest en brede interesse, ook in actuele creaties... 

Aan de basis van de ROCKING NEST CHAIR van de jonge ontwerper Anker Bak, ligt de archetymische vorm van een schommelstoel waaraan hij innovatie toevoegde: de compacte, organische en lichte schommelstoel is in een handomdraai opvouwbaar.  Anker wist als geen ander het vakmanschap van Carl Hansen & Son te gebruiiken en koos voor natuurlijke materialen zoals hout, canvas, leder, staal.

Deze Rocking Nest Chair ontwierp Anker Bak met zijn zus in gedachten... zij was op zoek naar een meditatieve en comfortbele plek om te relaxen met haar pasgeboren baby. Dit ontwerp is daarom een goed voorbeeld vzn de praktische maar ook emotionele benadering van de ontwerper.

De Rocking Nest Chair is een tijdloze, duurzame schommelstoel, met structuur in roestvrij staal, zwart of wit. In combinatie met massief houten voet in eik (gezeept ov geolied) of notelaar (geolied). Zit in stof of leder. Prijs vanaf 1.645 Euro + BTW.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics