Ilse Crawford brengt verjaardags editie Hans J Wegner...

Dat de iconische CH24 stoel - ook Wishbone Chair -  dit jaar 70 jaar in productie is, zal niet onopgemerkt voorbij gaan....

Maar ook de geboorte verjaardag van de Deense Modernist Hans J Wegner (1914-2007) op 2 april wordt tradtioneel elk jaar gevierd met de uitgave van een unieke "CH24 Birthday Edition",... die dit jaar tot eind April 2020 verkrijgbaar is.

Niemand minder dan de award winnende ontwerpster Ilse Crawford koos voor een CH24 Birthday Edition 2020 in "navy, glossy blue", geproduceerd in een op water gebaseerde hoogglans lak. Het resultaat is een krachtige en tegelijk gastvrije kleur. Een doordachte herinterpretatie van een Deens design icoon. 

"Het is een grote eer om het werk van Hans J Wegner te mogen herinterpreteren. We zijn voorzichtig  omgesprongen met het bestaande, vanuit respect voor het ontwerp, en het reeds aanwezige comfort. We hebben deze stoel een sensuele expressie meegegeven, die zowel actueel als tijdloos is", aldus Ilse Crawford. 

De CH24 Birthday Edition 2020 Limited door Ilse Crawford in navy, glossy blue is slechts verkrijgbaar tot eind April 2020 bij de Carl Hansen & Son partner-verdelers. Prijs: 871 Euro (720 Euro + BTW) 

 

Navy, glossy blue kleur gekozen door Ilse Crawford  Victors Design Agency
woensdag 11 maart 2020

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics